Geef je op voor de E-zine

en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief

Aanmelden

Marion is écht en houdt ervan alles in het leven mooier te maken. Dat zie je aan haar huis en in de manier waarop ze trajecten in organisaties aanpakt. Met oprechte aandacht en grote precisie voor zowel mensen als processen. Ze rust niet voor er een ‘doorbraak’ is gemaakt in stagnerende patronen en laat daarmee een team echt beter achter dan dat ze het aantrof. Je voelt dat Marion zelf aan het leiderschapsroer heeft gestaan. Daarmee is ze zowel een uitstekende sparring partner als deskundige en scherpe veranderaar van patronen.

Marion startte haar loopbaan als bedrijfskundige in de financiële dienstverlening, waar zij 13 jaar lang verschillende management- en directiefuncties bekleedde in zowel binnen als buitenland. Sinds 2010 begeleidt Marion leiders en (management) teams om hun doelstellingen te bereiken. Hierbij put zij nog voortdurend uit haar eigen leiderschapservaring. Als geen ander begrijpt zij dat het creëren van effectieve beweging maatwerk is en een route van vallen en opstaan.

Het is voor Marion belangrijk om samen met opdrachtgevers te werken in plaats van voor opdrachtgevers. De werkwijzen, tools en methodieken zet zij in elk traject in, naast een breed scala aan andere technieken en haar bedrijfskundige achtergrond. Marion wordt door haar klanten gewaardeerd om haar intensiteit, haar vermogen om snel door te dringen tot de kern, en haar kracht om in teams te bespreken wat besproken moet worden om samen vooruitgang te boeken. Marion heeft de studie executive coaching aan de Vrije Universiteit gedaan.

Marion is opgeleid in het gedachtengoed van Corporate Antropologie, is Deep Democracy facilitator en geeft trainingen Kampvuurgesprekken. Vanuit de Academie voor Organisatiecultuur werkt ze als facilitator Deep Democracy, als procesbegeleider in de ontwikkeling van directie- en managementteams, als executive coach voor leiders en ze voert cultuurinterventies- en onderzoek uit.

Inschrijven leergang, trainingen congressen

 • 8 februari 2023 - Leiderschap in Turbulente Tijden

  Meer informatie en aanmelden

 • Leergang Antropologische Teambegeleiding - Dé facilitatieleergang met dialoogvormen uit de hele wereld

  Data en inschrijven

 • Trainingen Deep Democracy

  Inclusieve dialoog en besluitvorming. Werken met de onderstroom van organisaties. Ruimte voor de wijsheid van de minderheid. Data en inschrijven.

 • Training Own Your Rank

  Over ranking en positie pakken. Krachtig én verbindend zijn. Stap in de spotlights. Data en inschrijven.

 • Training Kampvuurgesprekken

  Besluiten zonder verliezers. Krachtig besluitvormingsmodel voor leiders en facilitators. Data en inschrijven.

 • Leergang Organisatiecultuur. Corporate Antropologie – echt aan de slag met organisatiecultuur

  Intensieve en unieke leergang voor leiders en veranderaars. Data en inschrijven.

 • Column DFT

  ondertussen

 • Rituelen als reddingsboei

  Rituelen als reddingsboei

In beeld

Patronen: de nieuwste bestseller van Danielle Braun

Leiderschap in Turbulente Tijden

old people 1553351 960 720

Aandacht is het Nieuwe Goud

Dé facilitatieleergang van Nederland - leergang Antropologische Teambegeleiding

iStock 108226164 def

Coaching voor leiders, bestuurders, high performers

iStock 1215697335 570

Een dag vol Patronen in jouw organisatie

Nieuwste Blog

Beetje uit de hand gelopen Toen onze zoon drie jaar werd, en ik door de premature geboorte van onze dochter met veel genoegen mijn flitsende loopbaan tijdelijk in de koelkast zette en fulltime thuismoederde, had ik de tijd voor eindeloze kastanjepopp...

/**/