De Antropologische Salon - met prof. dr. Arie de Ruyter
Voor de echte die hard fan van de corporate antropologie bieden wij een bijzonder traject aan. Het neusje van de zalm. Uniek en wellicht eenmalig. Een high-end VIP-groep. En combinatie van opleiding en een-op-een coaching van je antropologische en schrijfvaardigheden. Echte verdieping, slow down, prachtige omgeving, open haard, literatuur en scherpen van de geest. Dit traject is toegankelijk voor een selecte groep van acht alumni van de leergang corporate antropologie. Omdat dit traject heel veel brengt maar ook veel van je vraagt, gaat er een selectie vooraf aan deelname.
Je gaat op reis met...
Natuurlijk heb je prof. dr. Arie de Ruyter - emeritus professor antropologie ontmoet tijdens je leergang corporate antropologie. Een wandelende boekenkast. Bestuurlijk zwaargewicht. Bijzonder mens met veel laagjes. En wellicht was jij een van die mensen die dacht... smaakt naar meer. Of heb je weleens een promotie overwogen, maar vind je dat wel een heel langdurige exercitie. Zou je je nog meer in antropologische literatuur willen storten, maar stel je dat dan toch weer uit. Wil je eens een organisatie- of maatschappelijke casus van alle kanten beschouwen en echt uitzoomen. Arie gaat zes middagen met een selecte groep op pad. Je gaat flink aan de bak. Ieder wordt verzocht een eigen uitgeschreven stevige organisatiecasus in te brengen. Elke bijeenkomst worden casussen besproken en wordt een thematisch onderwerp toegevoegd. Jouw casus loopt met je mee en stel je steeds bij. Tussendoor kan je op de onbeperkte aandacht van de professor en van Ludo van der Gun rekenen. Je hebt tenminste twee keer een een-op-een gesprek met Arie de Ruyter over jouw vraagstuk; in zijn geweldige huis of online. Aan het einde heb je een doorvlochten antropologisch uitgewerkt plan van aanpak, zwaar theoretisch onderbouwd. Je kunt het gaan toepassen of je beschouwt dit als intellectuele exercitie; dat is je eigen keuze. Jouw inspiratiebron en docent deze middagen is emeritus prof. dr. Arie de Ruyter. Antropoloog drs. Ludo van der Gun houdt eenieder op het praktische pad, structureert en voegt actuele literatuur en wijsheid in vanuit de huidige generatie antropologen. Kortom: volle aandacht, high-end, hele kleine groep en bilaterale coaching, twee kanjers van docenten en een ervaring om nooit te vergeten.
Wat we van je vragen
Dit is een high-end VIP-traject voor een zeer select gezelschap. Dat zal zeer geliefd zijn, uniek en wellicht eenmalig. We gaan dan ook vooraf in gesprek met je of je er echt voor gaat en genoeg basis in huis hebt. Bij grote belangstelling selecteren wij op motivatie en casuïstiek. Dat betekent:
- Je bent bereid de pen te pakken en hebt de eerste keer een stevige casusbeschrijving bij je van 2 A4.
- Je bent elke bijeenkomst aanwezig, tenzij stevige overmacht.
- Je werkt tussen de bijeenkomsten door aan je eigen casus en leest de updates van je medestudenten. Dat betekent serieuze studietijd.
- Je plant twee keer of meer een een-op-een gesprek met de professor in om jouw schrijfsels echt te perfectioneren.
- Je discussieert mee op de middagen, bent niet bang voor feedback en geeft ook anderen de ruimte.
Praktisch
Data:
We gaan zes vrijdagmiddagen van 13.00 - 17.00 uur aan de slag. De data zijn:
18 oktober 2024 13.00 - 17.00
08 november 2024 13.00 - 17.00
29 november 2024 13.00 - 17.00
24 januari 2025 13.00 - 17.00
14 februari 2025 13.00 - 17.00
14 maart 2025 13.00 - 17.00
Plek:
We doen dat in de mooie Rootskamer van Better Meetings in Austerlitz. Een rustige plek met open haard. We serveren koffie, thee en een kleine snack (geen lunch). De een-op-een gesprekken heb je in de fijne studio van prof. Arie de Ruijter in Bosch en Duin of online.
Kosten:
De kosten voor dit VIP-traject bedragen € 4.500,- exclusief btw. Voorselectie (11 of 13 september), zes bijeenkomsten, zo vaak als je wilt, doch tenminste twee keer, bilaterale afspraken tussendoor. Literatuur op maat en op eigen kosten.
Toelating:
Je hebt de leergang corporate antropologie gevolgd. In een onlinetoelatingsgesprek hebben we het over je motivatie en verwachting en kan je al je vragen kwijt om een goede afweging te maken om mee te doen. Bij meer belangstellenden dan plekken maken we een selectie op basis van motivatie en diversiteit aan casuïstiek.
Annuleren:
Tot zes weken voor de startdatum van dit traject kan je je inschrijving kosteloos annuleren. Daarna niet meer. Bij missen van bijeenkomsten of halverwege afbreken van het traject geven wij geen restitutie van kosten, ook niet bij hele goeie redenen, ziekte of verdrietige of dwingende werk- of privéomstandigheden. Bedenk dus goed of je echt wilt instappen en er ook alle bijeenkomsten kunt zijn.
Vragen?
Aanmelden:
vul het formulier en je motivatie in