• Patronen - We gaan diep

    16 november Burgers' Zoo

    Terugblik

Patronen herkennen en veranderen - durf je diep te gaan?

Patronen zien we overal. In de natuur zoals in pauwenveren, varens, boomtakken, orkanen, schelpen. In menselijke constructies zoals bij muurschilderingen, de staalconstructie van de Eiffeltoren, bloemetjesbehangpatroontjes. We zien patronen in gedrag in organisaties: steeds dezelfde terugkerende thema’s die op dezelfde manier doorleefd en uitgevoerd worden. We zien ze in productieprocessen, waarvan de lopende band hét symbool is. We zien patronen in onszelf. Ons bloedvatenstelsel is patroonmatig gevormd. Maar ook op psychologisch niveau zien we onszelf steeds op dezelfde manier acteren volgens herhalende ‘regels’ die ons handelen lijken te bepalen. Patronen kunnen werken als een script: dit en dat doe je bij een begrafenis, en bij een voetbalwedstrijd stap je over op een ander patroon. Patronen hebben de neiging ons aan te trekken en als het ware in te zuigen. Eenmaal ingestapt in een patroon, is het moeilijk om ervan los te komen of het patroon te veranderen. Als je organisaties en cultuur echt wil veranderen, dan moet je diep durven ingrijpen op patronen. Op 16 november gaan we Diep. Een dag vol Patronen.

  • Vul je rugtas met state of the art inzichten van topsprekers over Patronen in organisaties, in jezelf, in de samenleving.

  • Ontmoet na twee jaar van isolatie. We organiseren gesprekken met Diep-gang op bijzondere plekken in de Bush.

  • Duik diep in inspirerende workshops volop interactie.

  • Verwonder je over de Patronen in onze natuur in de schitterende entourage van Burgers' Zoo.

Patronen - We Gaan Diep

Topsprekers, ontmoeten, verwonderen, actief aan de slag, muziek en poëzie en genieten van de Patronen in de natuur van Burgers' Zoo.

Deze dag is opgebouwd rondom de nieuwste bestseller van Corporate Antropoloog Danielle Braun.

Patronen herkennen en veranderen met antropologische blik.

Copyright © 2023 Academie voor Organisatiecultuur B.V. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp en realisatie door Joomlapartner - Joomla! specialisten.