Geef je op voor de E-zine

en ontvang regelmatig onze nieuwsbrief

Aanmelden

Marijke kan je niet missen. Marijke is de backbone van de Academie voor Organisatiecultuur. Linkerhand, rechterhand, aanjager, rustbrenger en geweten voor Danielle en het hele team. Beheert agenda’s en boekingen voor lezingen. Marijke ga je tegenkomen als je ons belt, online voor inschrijvingen en in levende lijve als projectondersteuner in adviestrajecten of host bij online lezingen en trainingen. Marijke kan heel erg goed adviseren bij de keuze voor opleidingen en adviestrajecten en doet dat ook heel graag, dus aarzel nooit om haar te bellen.

Marijke is een zeer ervaren office- en projectmanager. Ze heeft secretariaten gereorganiseerd en is een kei in communicatie en projectmanagement. Marijke heeft zelf de leergang Corporate Antropologie, Antropologische Teambegeleiding en de trainingen Deep Democracy, Kampvuurgesprekken en Own Your Rank doorlopen. Zij kan je dus uitstekend helpen bij vragen of om te kiezen welke opleiding het beste bij je past.

Wat Marijke kenmerkt, is haar brede ervaring en opleidingsachtergrond. Opleidingen office management, juridische kennis, organisatie- en persoonlijke ontwikkelingsopleidingen en inmiddels in coronatijd ook volleerd host geworden voor live streaming en online masterclasses. Marijke denkt altijd inhoudelijk mee met opleidings- en adviestrajecten. In grote incompany programma’s verricht ze het projectmanagement en houdt overzicht. In cultuuronderzoek doet Marijke mee; ze beschikt over uitstekende antropologische onderzoeksskills.

Buiten het werk om is Marijke doorgewinterd reiziger, wat haar zo goed doet passen binnen ons team. Ze kookt Midden-Oosters en leest alles wat los en vast zit. Geboeid door politiek en samenleving. Marijke is opgeleid tot ranger in Zuid-Afrika, trailrunt met haar prachtige hond Floris.

Marijke is zorgzaam. Dat merken de associates binnen onze Academie en dat merken opdrachtgevers en deelnemers. Snel, accuraat en altijd tijd voor persoonlijk advies en overleg.

Inschrijven leergang, trainingen congressen

 • 8 februari 2023 - Leiderschap in Turbulente Tijden

  Meer informatie en aanmelden

 • Leergang Antropologische Teambegeleiding - Dé facilitatieleergang met dialoogvormen uit de hele wereld

  Data en inschrijven

 • Trainingen Deep Democracy

  Inclusieve dialoog en besluitvorming. Werken met de onderstroom van organisaties. Ruimte voor de wijsheid van de minderheid. Data en inschrijven.

 • Training Own Your Rank

  Over ranking en positie pakken. Krachtig én verbindend zijn. Stap in de spotlights. Data en inschrijven.

 • Training Kampvuurgesprekken

  Besluiten zonder verliezers. Krachtig besluitvormingsmodel voor leiders en facilitators. Data en inschrijven.

 • Leergang Organisatiecultuur. Corporate Antropologie – echt aan de slag met organisatiecultuur

  Intensieve en unieke leergang voor leiders en veranderaars. Data en inschrijven.

 • Column DFT

  ondertussen

 • Rituelen als reddingsboei

  Rituelen als reddingsboei

In beeld

Patronen: de nieuwste bestseller van Danielle Braun

Leiderschap in Turbulente Tijden

old people 1553351 960 720

Aandacht is het Nieuwe Goud

Dé facilitatieleergang van Nederland - leergang Antropologische Teambegeleiding

iStock 108226164 def

Coaching voor leiders, bestuurders, high performers

iStock 1215697335 570

Een dag vol Patronen in jouw organisatie

Nieuwste Blog

Beetje uit de hand gelopen Toen onze zoon drie jaar werd, en ik door de premature geboorte van onze dochter met veel genoegen mijn flitsende loopbaan tijdelijk in de koelkast zette en fulltime thuismoederde, had ik de tijd voor eindeloze kastanjepopp...

/**/